Известие

Collapse
No announcement yet.

ДА ПИТАМ ЗА АЛФА156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ДА ПИТАМ ЗА АЛФА156

ЗДРАВЕИТЕ ИМАМ ВЪПРОС ПРЕДСТОИ МИ КОМАНДИРОВКА ДО ИТАЛИА ТА ПОКРАИ ТОВА ИМАМ ЖЕЛАНИЕ ДАСИ ВЗЕМА АВТОМОМОБИЛ ЕДИН ПОЗНАТ БРАТ МУ Е В ИТАЛИЯ И МИ ПРЕДЛАГА АЛФА 156JTD 99Г НО С БЛОКИРАЛ ДВИГАТЕЛ ИНТЕРЕСУВАМЕ АКО РЕША ДА Я ВЗЕМА КАКВА ЦЕНА ДА МУ ПРЕДЛОЖА И ЕВЕНТОАЛНО КОЛКО ПАРИ БИ МИ ИЗЛЯЗЪЛ РЕМОНТЪТ ТУК

ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН АКО НЯКОИ ДАДЕ СЪВЕТ !

Alfata

Братле аз също ще ходя в италия именно за тази цел) да си купя алфа!Чесно да ти кажа не бих се навил да иа купя дори пари да ми дават.Но ако вече си решил трябва да разпиташ как,защо и от какво е блокирал двигателя!Чувал са, че веднаж блокирал двигател дори да е оправен може пак да даде дефект....то е като инфаркта при човека
    Глобалното затопляне е сериозен проблем!Готови ли сте начинът ви на живот да се промени?

Comment

Първоначално публикувано от DAVID
      Братле аз също ще ходя в италия именно за тази цел) да си купя алфа!Чесно да ти кажа не бих се навил да иа купя дори пари да ми дават.Но ако вече си решил трябва да разпиташ как,защо и от какво е блокирал двигателя!Чувал са, че веднаж блокирал двигател дори да е оправен може пак да даде дефект....то е като инфаркта при човека
      абе правси можеби ще трябва да си търся читава ще видя да се разровя в нета за някои саит за автомобили в италиа

Comment

няма никакав смисал от да вкарва6 кола от италиа и да не врви като тегли6 4ертата накрая и 6те види6 4е по добрия вариант е да си купи6 4итава кола
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Ремонтът на тези двигатели е широко непопулярен тук, в България. Филмът с покупка на блокирал ЖТД двигател е голям. Презумпцията при ЖТД е, че по колата може да се налага да се пипа по всичко друго, но не и по двигателя, щото гаранции - никакви. Бягай надалеч!
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ремонтира си се двигателя без никакви грижи всичко има за него, въпроса е да попаднесх на правилния човек
            Fiat Punto 1.9 JTD
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfamaniak
              Ремонтира си се двигателя без никакви грижи всичко има за него, въпроса е да попаднесх на правилния човек

мерси за светите може би ще си търся здрава но ако реша да я взема ще те търся за маистор

Comment

А колко време се чака за доставка на части и друго и е отделен въпрос ... А колко ще струва и колко са 'правилните хора за ремонта'...

Според мен рискът да вземеш такъв двигател блокирал е прекалено голям и неоправдан, освен ако цената не е наистина смешна, че да е оправдано да се прави ремонт, щото не е изключено и да се окаже по евтино да се смени целия двг, отколкото да се ремонтира. Така съм чувал от хора, на които може да се вярва
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Вярно е, че всичко си е до късмет а частите ги има на склад няма чакане
                  Fiat Punto 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  sigpic

Comment

Вярно е, че всичко си е до късмет а частите ги има на склад няма чакане
                    не е така, прав е колегата trustworthy - чакаме ги понякога по цял ден докато ги доставят от София
                    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Нежни са

А бе като цяло не е хубаво да се купува развалена кола!!!Още по малко италянска.Тук трудно ги оправят....а и Италянките са капризни не обичат да ги пипа всеки Купувайте алфи който са във форма
                      Глобалното затопляне е сериозен проблем!Готови ли сте начинът ви на живот да се промени?

Comment

Working...
                      X